مصرف گردو به علت داشتن امگا 3 از تعداد حملات بيماري ام اس جلوگيري ميكند. محمدهاشم آخوندينسب، عضو كميته علمي انجمن اماس ايران اظهار داشت: گردو نوعي چربي ضروري براي بدن دارد كه اسيدهاي چرب غيراشباع به آن گفته ميشود اين چربيهاي ضروري در بدن قابل توليد نيستند و حتما لازم است از طريق مواد غذايي يا مكملهاي غذايي تامين شوند. وي گفت: چربي ضروري موجود در گردو از نوع اسيدهاي چرب امگا 3 است و مطالعات نشان داده استفاده از چربي مفيد مثل امگا 3 مرگ و مير را در بيماريهاي قلبي و التهاب ناشي از بيماري ام اس كاهش ميدهد. علاوه بر گردو، مكملهاي غذايي و روغن ماهي كه به صورت كپسول عرضه ميشود براي كاهش حملات ام اس مفيد است. منبع
۱۳۸۷ تیر ۲۳, یکشنبه
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
© بازنشر مطالب اين سایت، با ذكر نشانی و پيوند به متن نوشتار،مجاز است
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر