۱۳۸۷ تیر ۲۲, شنبه
چای سبز و بیماری ام اس
( Epigallocatechin-3-Gallat EGCG) موادیست که در چای سبز یافت می شود و به بهبودی بیماران کمک مثبتی میکند و کاملا طبیعی است. باید گفت: این ماده در چای سیاه نیز به مقدار بسیار کمی یافت می شود. پزشکان در چندین پژوهش خود در باره تاثیر مثبت چای سبز دریافته اند : با توجه به اینکه بیماری ام اس یک بیماری خود ایمنی است و دستگاه عصبی بدن به طور ناگهانی به بافت عصبی بدن حمله می کند و ... وجود ماده ای که اکنون ذکر شد و در این چایی وجود دارد می تواند مانع از منحرف شدن یا اشتباه عمل کردن سیستم ایمنی بدن، کمک موثری باشد و روی سیستم های عصبی آسیب دیده تاثیر مثبتی داشته و محافظی برای سیستم ایمنی بدن باشد. بنابراین ، این چایی می تواند نقش بسزایی دربهبود بیماری ام اس داشته باشد . چای سبز به سبب داشتن مواد آنتی بیوتیکی که بیش از صدبار از ویتامین " ث" و بیش از بیست و پنج بار از ویتامین " ای" موثرتر است به کاهش ابتلا به سرطان نیز کمک می کند. با کاهش کلسترول خون از سکته قلبی جلوگیری می کند و حتی بعد از سکته قلبی نیزاز مرگ سلولها جلوگیری می کند و میزان سلولهای محافظ قلب را افزایش می دهد. از پیری جلوگیری می کند. طول عمر را افزایش می دهد. چربیهارا می سوزاند و میزان سوخت و ساز طبیعی بدن را افزایش می دهد و در یک روز هفتاد کالری را می سوزاند. برای تهیه ی این چایی باید آب را زیاد نجوشانید و سپس این آب را روی چایی بریزید و بعد از دم کشیدن چایی آن را بنوشید... نوش جان ! باکمی دستکاری از این منبع
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
© بازنشر مطالب اين سایت، با ذكر نشانی و پيوند به متن نوشتار،مجاز است
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر