استفاده از غلات كامل و سبوسدار به كاهش سير بيماري ام اس كمك ميكند. يك متخصص تغذيه گفت: استفاده از يك رژيم غذايي سالم و صحيح در بيماران ام اس از سايرافراد اهميت بيشتري دارد و مطالعات نشان داده رژيم غذايي مناسب به ويژه اگر در مراحل ابتدايي بيماري باشد باعث كند شدن سير بيماري و كاهش ميزان ناتواني كلي در دراز مدت ميشود.وي گفت: بيماران ام اس بهتر است از غلات كامل مانند نانهاي سنگك، نان جو و نان سبوسدار استفاده كنند زيرا استفاده از غلات كامل به علت داشتن فيبر و الياف غذايي نه تنها به كنترل وزن در اين بيماران كمك ميكند بلكه باعث كاهش سيربيماري در آنها ميشود.وي تصريح كرد: تغذيه هرچند در ساير افراد از ارزش و اهميت خاصي برخورداراست اما در بيماران ام اس ارزش آن صدچندان بيشتر است. منبع
ارسال خبر : از دنیز عزیز
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر