آیا میدانید که استرس زندگي شهري از مهمترين عوامل تشديد کننده بيماري ام اس است ؟ طبق نظر پزشکان متخصص ، به شما توصیه میشود : دستورات دارويي، تغذيه‌اي و جسمي را لحاظ کنید ، از تنش ها و استرس پرهيز کرده و زندگي آرامی را براي خود فراهم کنید ... موفق باشید

۱۳۸۹ اسفند ۱۶, دوشنبه

با ایجاد محیطی آرام از استرس بیماران مبتلا به ام.اس بکاهیم

بیماران مبتلا به ام.اس نیازمند حمایت روانی و همه جانبه از سوی اطرافیان و اجتماع خود هستند، زیرا حمایت عاطفی و روانی از بیمار دچار ام.اس در بهبود علائم و بیماری بسیار مؤثر است.
در سال های اخیر؛ در اکثر جوامع دنیا، بیماری ام.اس یکی از شایع ترین بیماری های سیستم عصبی مرکزی در افراد است که شیوع آن در همه ی سنین و فارغ از جنسیت اشخاص دیده می شود، اما بیش تر در میان زنان و جوانان شایع است.
دکتر محسن مقدم؛ متخصص درمان بیماری های مغز و اعصاب، در گفت و گو با آژانس خبری روز(دی نا)؛ دلیل اصلی بروز این بیماری و ابتلای افراد به آن را تاکنون نامشخص خواند و گفت: علائم این بیماری که به صورتی بالینی قابل شناسایی است، احساس ضعف در عضلات فرد، تاری دید و نداشتن دید کامل و احساس بی رمقی و ناتوانی است.

وی در ادامه اظهار کرد: متخصصان و پژوهشگران عوامل ژنتیکی را از زمره ی دلایل ابتلای فرد به ام. اس می دانند و نیز فیزیوتراپی های مداوم و ورزش دائمی نقشی بسزا در کاهش علائم بروز بیماری ام.اس دارند.

دکتر مقدم ذکر این نکته را ضروری دانست که در کودکان ابتلا به ام.اس بسیار نادر است و همچنین بعد از گذر افراد از سن 50 سالگی احتمال بروز بیماری کاهش می یابد.

متخصص بیماری های مغز و اعصاب تأکید کرد: استرس ها، اختلالات روانی، معضلات جسمی و محیطی افراد فاکتورهای مؤثر در تشدید بیماری و علائم آن هستند و شهروندان با احساس ناراحتی و بروز مشکل باید با انجام ام. آر. آی و مراجعه به پزشک به تشخیص بیماری در جهت درمان و تلاش برای کاهش میزان بیماری کمک کنند.

وی تصریح کرد: بهره گیری از اعمال توان بخشی و درمان هایی که به صورت فیزیکی مانند ورزش و تحریکات جسمی از سوی متخصصین تجویز می گردد، باید به صورت منظم انجام پذیرد و نباید از نظر دور داشت که علت اصلی تشدید کننده ی این بیماری و در مراحل اولیه عوامل آن، مشکلات روانی و محیطی است و با ایجاد محیطی آرام، مطمئن و امن برای بیمار می توان از استرس ها و نگرانی های او کاست و تا جایی که بتوان علائم وی را بهبود بخشید.

دکتر مقدم در پایان تأکید کرد: بیماران مبتلا به ام.اس نیازمند حمایت روانی و همه جانبه از سوی اطرافیان و اجتماع خود هستند، زیرا حمایت عاطفی و روانی از بیمار دچار ام.اس در بهبود علائم و بیماری بسیار مؤثر است.
منبع : دی نا-

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر


©
بازنشر مطالب اين سایت، با ذكر نشانی و پيوند به متن نوشتار،مجاز است