محققان دانشگاه ایلی نویز آمریکا اعلام کرده اند : فیبر حلال موجود در میوه سیب در کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بروز بیماری های قلبی عروقی و دیگر بیماریها موثر است . مصرف روزانه بیست تا سی و پنج گرم فیبر حلال، برای سلامت بسیار مفید است . بنا به اظهار این محققان، فیبرهای غذایی حلال ضد التهاب هستند و می توانند عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشند و از بروز سرطان روده و بعضی از بیماری ها مانند ام.اس نیز جلوگیری کنند.
این فیبرهای غذایی حلال همچنین در گردو، غلات ، مرکبات، میوه های خشک مانند آلو، هویج، و انواع توت ها و همچنین گریپ فروت و عدس موجود میباشد .

هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر