هميوپاتي يا درمان به مثل اطلاعاتي در مورد هميوپاتي درماني را در اين لينكها ميتوانيد بدست آوريد . پزشكي سنتي و يا بقولي پزشكي نياكان و يا به اصطلاح طب سنتي
سالانه بين 30 تا چهل نفر در اصفهان به بيماري ام اس دچار ميشوند رييس انجمن "ام اس"اصفهان گفت: سالانه بين 30 تا 40 نفردر اين استان به بيماري ام اس مبتلا ميشوند
دكتر "مسعود اعتمادي فر" روز چهارشنبه به ايرنا گفت: هماينك بين چهار تا پنج هزار نفر در اين استان به بيماري " ام اس " مبتلا هستند. وي با اشاره به اين كه آمار ابتلا بهبيماري "ام اس"در زنان بيش از مردان است، افزود: به طور ميانگين زنان پنج برابر بيشتر از مردان به اين بيماري مبتلا ميشوند.
وي تاكيد كرد: پيشتر اعتقاد بر اين بود كه بيماري "ام اس "در زنان دو و نيم تا سه برابر بيشتر از مردان ميباشد
درسالهاي اخير براي درمان و كنترلاين بيماري،داروهاي متعددي به بازارهاي جهاني آمده و اين داروها در كشور ما موجود ميباشد. دكتراعتمادي فر تصريح كرد: بيماري "ام اس " در شهرهاي اصفهان، تهران، مشهد، شيراز، اراك و خوزستان بيشتر از ساير نقاط كشور شايع است. وي گفت: علت اصلي اين بيماري عصبي هنوز مشخص نيست اما از عوامل مهمي كه در بروز و افزايش اين بيماري در شهر اصفهان نقش دارد، ميتوان به تنش- هاي عصبي، آلودگي صوتي و صنعتي اشاره كرد
شناخت بيماري ام اس و آشنايي با انجمن ام اس كانادا هفته نامه شهرگان مقاله مفصلي را از آقاي دكتر هوشنگ فاضل عضو هيئت مديره انجمن ام اس كانادا - شعبه لاور ماينلند در سايت اش قرار داده كه اطلاعات و خبرهاي بسياري در باره اين نوع بيماري را ميتوان از اين مقال از آنجا دريافت نمود . اكثر پرسشهاي بيماران در آنجا پاسخ داده شده است . مطالعه اين مقاله را براي همه خوانندگان محترم اين وبلاگ توصيه ميكنيم
استرس وهيجانات روحي، زمينه ساز تشديد بيماري"ام اس" هستند رييس كميته علمي انجمن حمايت از بيماران ام اس با بيان اين كه اغلب بيماران مبتلا به ام اس در سنين 20 تا 40 سال هستند، گفت: در اين ميان، تعداد زنان 2 برابر مردان تخمين زده ميشود
به گزارش سلامت نیوز، دكتر محمد صحرائيان افزود: به طور متوسط ، زنان مبتلا به ام اس در سنين سي سال قرار دارند . وي با بيان اين كه 80 درصد بيماران مبتلا به ام اس در صورت عدم پيگيري درمان خود قادر به حركت نيستند، يادآورشد: ام اس درمان قطعي ندارد ولي ميتوان با كمك داروهاي درماني، تعداد حملات بيماري را كاهش داد
رييس كميته علمي انجمن حمايت از بيماران ام اس گفت: هنوز علت بروز اين بيماري در افراد مشخص نشده است، اما به نظر ميرسد ام اس زماني افراد را مبتلا ميكند كه سيستم دفاعي عليه بدن اقدام كرده و تخريب مغز و نخاع را موجب شود.
صحراييان با استناد به نتايج صورت گرفته در مورد اين بيماري از قرن چهاردهم ميلادي تا كنون خاطرنشان كرد: استرس، ناراحتي و هيجانات روحي، زمينه ساز تشديد علائم اين بيماري هستند، به طوري كه در يكي از مقالات علمي بر نقش كاهش استرس در بيماران مبتلا به ام اس به اندازه نقش دارو تاكيد شده است.
وي به شيوع بالاي بيماري ام اس در كشور اشاره كرد و گفت: به دلايل نامعلوم، برخلاف شيوع كم اين بيماري در خاورميانه، ام اس در ايران تعداد زيادي از افراد جامعه را درگير كرده است.
رييس كميته علمي انجمن حمايت از بيماران ام اس با اشاره به روند صعودي ابتلا به ام اس در كشور گفت: اين بيماري اگرچه تا 20 سال پيش ناشناخته بود اما در حال حاضر با ابتلاي بسياري از هموطنان به ام اس، اغلب افراد جامعه به آن آشنايي دارند.
توقف روند بيماري ام اس با از كار انداختن يك مولكول از كار انداختن يك مولكول معين مي تواند روند بيماري ام س را متوقف كند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرگزاري آلمان، محققان دانشگاه وورتسبورگ آلمان دريافتند ملوكول هاي " ام آي اف "كه نوعي ماكروفاژ هستند، مسيرهاي سيگنال هاي مهمي از سيستم دفاعي بدن را تحت تأثيرقرار داده و تحت شرايطي، خطر بروز ناراحتي هاي سيستم ايمني و بيماري هاي آن را افزايش مي دهند. بنابر اين گزارش، محققان به موش هاي مبتلا به ام اس آنتي بادي هايي تزريق كردند كه ملوكول هاي" ام آي اف " را از كار انداخته و تأثير گذاري آنها را ضعيف مي كند
همچنين به گفته محققان آنتي بادي هاي تزريق شده مانع از مهاجرت كردن سلولهاي تي در سيستم عصبي مي شوند
گفتني است، محققان اميدوارند با كمك اين روش بتوانند روش درماني جديدي براي درمان ام اس ايجاد كنند.
بيماري اماس با اسکن چشم ردیابی ميشود . اسکن سریع چشم میتواند روشی ارزان و بدون درد برای ردیابی پیشرفت بیماری اسکلروز متعدد یا اماس باشد. به گزارش خبرگزاری رویترز پژوهشگران با اسکنکردن رشتههای عصبی خارج شده از شبکیه در عقب چشم توانستهاند کوچکشدن مغز را که شاخص پیشرفت این بیماری است، اندازه بگیرند
....
براي آشنايي بيشتربا بيماري ام اس و خود درماني و اطلاعات بيشتر از داروهاي مرتبط ، خواندن مطالب سايت فوق توصيه ميشود
ليلي عزيز بلافاصله ترجمه مطلب قبلي را درمورد" درمان جديد بيماري ام اس " زحمت كشيده و برايم فرستاده كه بي كم و كاست آنرا براي خوانندگان محترم اين وبلاگ در اينجا وارد ميكنم و از طرف خود و خوانندگان از ايشان نهايت سپاس و امتنان را داريم دانشمندان آمریکایی عصب آسیب دیده از بیماری ام اس را در آزمایشات انجام شده برروی موشها در آزمایشگاه ترمیم نمودند
این تیم که در كلينيك مايو و در شهر روچستر فعالیت می نمایندامیدوارند تلاش ایشان درمان جدیدی برای این بیماری باشد
بیماری ام اس از طریق نوعی ناهنجاری در سیستم ایمنی بدن ایجاد شده و منجر به حمله این سیستم به غلاف چربی مانند در رشته های عصبی – که میلین نامیده می شود- می گردد.
محققان ازیک آنتی بادی انسانی جهت رشد مجدد میلین در موشهای مبتلا به ام اس پیش رونده استفاده کرده اند.ایشان در نشستی با انجمن نورولوژی آمریکا اظهار امیدواری کردند که بعد از تکمیل تکنیک مذکور در تستهای حیوانی ,آن را برروی بیماران آزمایش کنند.
امروزه حدود 85000 نفردرانگلستان از بیماری ام اس رنج می برند.
ضایعه در میلین منجربه از دست رفتن توانایی اعصاب در عملکردِ مناسب شده و علائمی از قبیل تاری دید,عدم تعادل و دربرخی موارد فلج شدن را به دنبال دارد.
اگرچه این علائم در حال حاضر تا حدی قابل کنترل هستند لیکن هیچ راه حلی برای جایگزینی میلین صدمه دیده تا امروزشناخته نشده است.
دکتر موسی رودریگز می گوید:" استفاده از آنتی بادی طبیعی انسان در درمان بیماریهایی ازاین دست هنوز برروی انسان آزمایش نشده است اما یافته های این تحقیقات بسیار امید بخش است."
همکاروی دکترآرتورورینگ تون می گوید:" این یافته می تواند منجر به درمانهای جدیدی شود که ناتوانیهای مزمن را کاهش می دهد."
ترمیم میلین به طور خودبه خود در بدن انسان اتفاق می افتد لیکن ام اس این مکانیزم را مختل می کند.
دانشمندان دریافته اند که بکارگیری یک دوز پایین آنتی بادی – که از طریق مهندسی ژنتیک از یک سلول واحد به دست می آید- برای شروع درمان کافی است.
همچنین آنها دریافته اند که فرایند ترمیم میلین بعد از 5 هفته به نتیجه می رسد.
آزمایشها همچنین نشان داده اند که آنتی بادی حتی وقتی با درمان استروئید که گاها توسط بیماران ام اس به کار گرفته می شود ترکیب شود نیز کارسازخواهد بود.
هلن یاتس از مرکز تحقیقات ام اس, یافته های جدید را اخبار بسیارخوبی عنوان نمود . وی گفت: "تلاشهای بسیاری برای یافتن درمان این بیماری انجام شده است اما ترمیم میلین می تواند به بیماران کمک کند تواناییهای از دست رفته گذشته خود را بازیابند."
دکترلورا بل از جامعه ام اس گفت : "ترمیم میلین راهی تحقیقی و هیجان انگیز است که امیدهای زیادی را برای درمان ام اس پیش روقرار می دهد."
"این مطالعات بسیار هیجان انگیز است ولی در مراحل ابتدایی خود به سر می برد . ما علاقه مند هستیم تا تاثیرآن را در مبتلایان به ام اس بیبینیم."
کریس جونز نیز تاکید کردکه این کار در مراحل بسیار ابتدایی به سر می برد
BBC NEWS- 9 October 2007
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7035883.stm
US scientists have repaired the nerve damage caused by multiple sclerosis in lab experiments on mice.
The team, from the Mayo Clinic inRochester, hope their work will eventually lead to new treatments.
دوست عزيز ناديده اي لينك بالا را كه مربوط ميشود به درمان تازه بيماري " ام اس " برايمان ايميل زده بودند . ضمن تشكر وافر، ازشان خواستيم كه ترجمه مطلب را هم به زبان فارسي برايمان ارسال دارند . منتظر مهرشان ميمانيم
يك روش درماني جديد براي بيماري ام اس "از وبلاگ من و ام اس" . گروهي از دانشمندان آمريكايي كشف كردند كه يك داروي تكميلي بر پايه "گلوكزامين" توانايي توقف پاسخ خود ايمني در بيماري هاي ام اس و ديابت نوع يك را دارد.
لطفن بقيه مطلب را در منبع اصلي كه در بالا لينك داده شده بخوانيد
تغذيه در بيماران ام اس امروزه شواهد علمي بسياري وجود دارد كه اهميت ونقش تغذيه را در حفظ سلامت بيماران ام اس ثابت كرده ... لطفن بقيه مطالب را در منبع اصلي بخوانيد
علائم بيماري ام اس در كودكان علائم بيماري ام اس از جمله اختلالات بينايي، تعادل نداشتن و فلج مي تواند در سنين كودكاني بروز كند.به گزارش سلامت نیوزبه نقل از خبرگزاري آلمان، مولتسپلر اسكلروز موسوم به ام اس، بيماري التهابي مزمن سيستم عصبي مركزي است كه با ضعف عضلاني، آشفتگي هاي كلامي و شكايات بينايي همراه است.بنابر اين گزارش، علت اصلي اين بيماري تاكنون مشخص نشده است و در افراد مبتلا به سلول هاي سيستم عصبي، به پوشش هاي حاوي چربي سلول هاي عصبي حمله مي كنند و صدمات ايجاد شده باعث نابودي اين سلول ها مي شود.همچنين به گفته متخصصان، مرزبندي بيماري ام اس در كودكان از ساير بيماري هاي سيستم عصبي مركزي در آنها مشكل است.اين گزارش حاكيست، علائم ام اس اغلب زماني در كودكان بروز مي كند كه اختلالات عملكردهاي جسمي و روحي به هيچ وجه و يا به سختي قابل تشخيص است.بر اساس اين گزارش، به گفته متخصصان دانشگاه اوستوك، اختلالات حركتي، صرع و دردها، تنها علائمي هستند كه همراه ام اس بروز مي كنند.اين گزارش مي افزايد، داروهاي درماني اين بيماري اغلب مناسب كودكان و نوجوانان نيست و به همين دليل، پزشكان معالج اين قشرسني از بيماران مبتلا به ام اس بايد در تشخيص و درمان آنها دقت بيشتري كنند تا بتوانند به آنها كه در حال رشد هستند، كمك كنند.
دوست بسيار مهربان و محترمي زحمت كشيده اند و دو سايت انگليسي زبان (1 ) و (2 ) را در مورد بيماري ام اس برايم ارسال فرموده اند كه در يكي از سايتها افرادی که دچاربیماریهای گوناگون ازحمله ام اس هستند، یادداشت هایی درمورد بیماری خود ونحوه ی اداره ی آن وتجربیات و مشکلات وروش برخورد با آن را می نویسند وبا یکدیگرتبادل نظر می کنند و عضویت درآن هم مجانیست و در آن ديگري تازه ترین نظریه های پزشكی، سمینارها وسایرخبرها ومطالب مربوط به این بیماریست. من از طرف همه دوستانيكه از اين مطلب استفاده خواهند كرد در همينجا از اين دوست عزيز كه قرار گذاشته تا ترجمه آنها را در فرصتي فراخ برايم بفرستد صميمانه تقدير و تشكر ميكنم . لازم به توضيح است كه از دوستان فرانسه نشين و دانمارك و سوئد و اسپانيا و آلمان نشين و اقصي نقاط دنيا... هم خواسته ايم و هم ميخواهيم تا ما را در اين امر ياري كنند. و با ارسال ترجمه مطالب و اخبار جديد اينجا را به عنوان واقعي به " بانك اطلاعاتي بيماري ام اس " به زبان فارسي تبديل كنيم .
اسكلروز متعدد - ام اس اسكلروز متعدد (اِم. اِس) يك اختلال مزمن درگيركننده بسياري از عملكردهاي دستگاه عصبي. يك سوم بيماران داراي بيماري خفيف و غيرپيشرونده هستند. در يك سوم ديگر بيماري پيشرفت آهستهاي دارد و در يك سوم باقيمانده پيشرفت بيماري سريع است. اين بيماري بزرگسالان جوان (سنين 40-20 سال) از هر دو جنس را مبتلا ميسازد ولي در خانمها شايعتر است.... همراه با اطلاعاتي شامل : اطلاعات اوليه - توضيح كلي - علايم شايع - علل - عوارض افزايش دهنده خطر - پيشگيري - عواقب مورد انتظار - عوارض احتمالي - درمان - اصول كلي - داروها - فعاليت - رژيم غذايي - .... در اين شرايط به پزشك خود مراجعه كنيد
استرس عوامل بيماري زا "ام اس" و" صرع " را افزايش ميدهد عضو كلينيك " لودنشايد" دانشگاه بن آلمان گفت : استرس يكي از عوامل مهم و اصلي در تشديد بيماريهاي عصبي "ام اس " و " صرع " است.پرفسور هينز رخدل " در دومين روز سمينار بينالمللي "طب روان تني" در اصفهانافزود : لرزش اندام ها، كم بينايي، افتادنهاي ناگهاني، فراموشكاري لحظهاي ، خستگي و اختلال در حواس پنجگانه از جمله علائم اين بيماري هاست. وي گفت : عدم تشخيص بيماري ، غير قابل پيشبيني بودن بيماري، نگراني در مورد تامين هزينههاي درماني، وضعيت شغلي ، وابستگي به ديگران ، ناتواني در مراقبت اين افراد، نبود امكانات رفاهي در خانه و محل كار براي آنان از جمله مواردي استرسي است كه به علت بيماري ايجاد ميشود.
© بازنشر مطالب اين سایت، با ذكر نشانی و پيوند به متن نوشتار،مجاز است