استفاده از سبزی ها به علت داشتن ویتامین های آنتی اکسیدان باعث کند شدن سیر بیماری ام اس می شود.دکتر مینو محمد شیرازی، متخصص تغذیه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: میوه ها و سبزی ها به علت داشتن فیبر و مایعات برای بیماران مبتلا به ام اس لازم و ضروری است زیرا میوه های تازه مانند سبزی ها به علت داشتن ویتامین های آنتی اکسیدان باعث کند شدن سیر بیماری می شود.
وی افزود: در میان میوه نیز انواع آلو به علت اسیدی کردن ادرار به پیشگیری از عفونت های ادراری در این بیماران نیز کمک می کند.
شیرازی تصریح کرد: این بیماران باید سعی کنند از انواع مختلف میوه ها و سبزی ها به تناوب استفاده کنند و میوه تازه از میوه پخته یا برگه یا آب میوه مفید تر است
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر